Havuyoga

Tervetuloa tutustumaan Havuyogaan sekä Tiian ja Emmiin hieman paremmin! Summary in English below.

Havuyoga – Joogaa sinun tarpeisiisi. Hāvu sanskritin kielellä tarkoittaa an exclamation of joy, eli ilon huudahdusta. Havu on suomalainen kaunis, sointuva sana, meille niin tuttu ja turvallinen elementti peräisin upeasta luonnostamme. Näistä lähtökohdista haluamme tarjota havujoogaa: iloa, tuttua, turvallista ja maanläheistä harjoitusta osaksi arkeamme.

Havuyoga syntyi opiskellessamme Heartful Yoga Academy – joogaohjaajakoulutuksessa upean Kaisa Kärkkäisen johdolla. Ilon ja maanläheisyyden lisäksi koulutuksemme myötä suurena arvonamme onkin lempeys ja radikaalin lempeä suhtautuminen itseen sekä joogaharjoitukseen. Uskomme, että maailma ja arki tarvitsee enemmän lempeyttä ja vähemmän suorittamista ja vaatimuksia. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö itseään voisi haastaa tai välillä puskeakin eteenpäin. Tätä balanssia haluammekin tarkastella ja opetella niin omassa elämässämme kuin joogaharjoituksessamme.

Tiia on pian valmis terveystieteiden maisteri sekä äiti. Joogaohjaajana Tiia on kiinnostunut erityisesti kehon ja mielen yhteydestä joogaharjoituksessa.

Emmi on pian valmis valtiotieteiden (sosiaalipsykologian) kandidaatti. Joogaohjaajan Emmi kiehtoo ihminen kokonaisuutena sekä joogan monipuoliset mahdollisuudet.

Meitä yhdistää rakkaus luonnossa liikkumiseen sekä pitkät ja haastavatkin kokemukset erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Katsontakantamme maailmaan on avoin ja ihmettelevän utelias joskin elämänkokemuksen myötä hyvin maanläheinen ja realistinen. Koska meillä on laajasti ymmärrystä ja myös muilta elämän osa-alueilta kuin joogasta sekä toisiaan täydentäviä opintoja alla, pystymme laajentamaan joogaohjaustamme myös muunlaisen osaamisen kautta.

Olemme iloisia siitä, että löysit meidät. Toivottavasti näemme matolla!

Emmi & Tiia


In English: Havuyoga – Yoga for Your Needs. Hāvu in sanskrit means an exclamation of joy. Havu, a sprig or a twig, is a down to earth element that is a safe and familiar element of us Finns. This is where Havuyoga comes from: We want to offer joyful but safe and cosy yogaclasses and courses for everyone. Since we have met and studied at Heartful Yoga Academy with amazing Kaisa Kärkkäinen, we also want to encourage radical kindness towards yourself, life and yogapractice. This does not mean, that yoga can’t be challenging: it’s a way to look at things that come to our way.

Tiia is almost finished with her Master’s studies in Health Education and Emmi with her Bachelor’s Degree in Political Science (Social Psychology). We both have a lot of experience with working with people from all kinds of backgrounds. This knowledge is something we like to bring to our classes. We share a love for nature and an open, curios yet down to earth and realistic view of the world.

We’d love to see you joining our class anytime you want!

Emmi & Tiia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: