Matka – joogakurssi syksy 2021

Syksyllä 2021 jatkoimme online-joogaa Matka-sarjan muodossa. Summary in English below.

Syksyllä 2021 laskeuduimme Matka-sarjan 75 minuutin harjoitusten kautta pimeneviin iltoihin astetta lempeämmillä harjoituksilla. Harjoituksen ensimmäinen osuus tutkittiin lempeää liikettä, jonka kautta pyrimme tuomaan kehoa tähän hetkeen kuluneen viikon muista yksityiskohdista irti. Loppuosuus oli varattu pidemmille yin-asanoille ja pidemmälle rentoutumiselle. Sarja kantoi jokaisella tunnilla omaa teemaansa, jotka olimme nostaneet suunnitteluvaiheessa Lempeyden korteista. Näistä inspiroituneina rakensimme harjoitukset ja sarjan näiden ajatuksia herättelevien kysymysten ympärille. Tällä kurssilla live-harjoituksen lisäksi kurssilaisille jäi harjoituksista myös tallenteet. Palautteiden mukaan tällaiset joogatyylien hybriditunnit resonoivat hyvin monille meistä:

”Pidän teidän kursseillanne siitä, että alkuun on vähän fyysisempää liikettä ja loppua kohden pysähdytään ja keskitytään asanoihin. Ja tietysti loppurentoutukset ovat aina tervetulleita.”

Tällä kurssilla tavoittelimme nimenomaan mahdollisuutta oman ajan, tilan ja hetken ottamiseen kehollisen harjoituksen kautta. Saimme myös siirrettyä harjoitusten lähetykset Meeting Packagelta lainattuun upeaan Albergan kartanoon ja toivottavasti myös tämän miljöön vanha, lämmin tunnelma välittyi koteihin.

”Tykkäsin siitä, miten hyvin täydennätte toisianne. Kiva idea oli ne eri teemat. Joka sunnuntai oli kiva laskeutua matolle ja päästää irti viikon tohinoista teidän ohjauksesssa.”

Siellä missä tekniikka, siellä myös haasteet: hiuksemme harmaantuivat varmasti merkittävästi lisää yhdessä sarjan harjoituksista, kun äänentoisto yhtäkkiä petti. Tästäkin tilanteesta opimme itsestämme kuitenkin sen, kuinka todella haluamme tarjota teille parasta: emme pystyneet jättämään puolittaista harjoitustallennetta, joten pyrimme nauhoittamaan harjoituksen päälle jälkikäteen uuden ääninauhan.

Kommelluksista huolimatta koimme jälleen, että kurssi toimi kokonaisuutena kauniisti ja soljuvasti yhteen.

”Kiitos jälleen ihanasta joogakurssista! ❤ Olette kehittyneet ohjaamisessa ja harjoituksessa on todella helppo pysyä mukana. On myös kiva, kun muistutatte kuuntelemaan kehoa harjoituksen aikana, se on tärkeää. Odotan innolla seuraavan kurssin alkamista.”

Emmi & Tiia


In English: For autumn 2021 we continued with online-yoga, this time with series called Journey. Classes were build around themes from Heartful Cards. This series continued combining gentle hatha-yoga with a longer yin-yoga part of the class, combination being more gentle and relaxing than our previous course. Once again we noticed how these kinds of hybrid-classes resonate with many. The feedback we got was encouraging and we love you for joining our yoga. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: