Miksi jooga ja miksi Havuyoga?

Miksi joogata ja miksi valita Havuyoga? Why yoga and why Havuyoga? In English below.

Jooga voi sopia sinulle, joka haluat tasapainottavaa liikettä kehonhuoltoon tai tukea tavoitteelliseen urheiluun. Joogalla on todettu olevan suorituskykyä parantavia vaikutuksia esimerkiksi tarkkuutta vaativissa lajeissa, ja sillä voidaan lisätä urheilijoiden liikkuvuutta sekä tasapainoa. Yoga Nidralla nähdään olevan positiivisia vaikutuksia urheilijoiden palautumisen ja mentaalipuolen tukemisessa. Erään tutkimuksen mukaan liiketerapialla, kuten joogalla, voidaan tukea kokonaisvaltaisesti perinteisten hoitomuotojen rinnalla merkittävää määrää erilaisia kuntoutumistarpeita ja –tilanteita. Harjoitukset voidaan räätälöidä sinun yksilöllisten tarpeidesi kautta.

Jooga voi sopia sinulle, joka kaipaat mahdollisuutta rentoutumiseen ja palautumiseen. Joogaharjoituksella voidaan tukea masennuksen ja ahdistuneisuuden hoitoa, lievittää stressiä ja negatiivisten tunteiden aiheuttamia vaikutuksia. Erään tutkimuksen mukaan jooga on esimerkiksi kävelyä tehokkaampi stressinlievittäjä. Tätä kautta erilaiset myös erilaiset sairaudet ja tilat, jotka laukeavat stressistä, voivat oireilla vähemmän säännöllisen joogaharjoituksen myötä.

Havuyogan harjoitukset sopivat sinulle, kun arvostat monipuolisia ja ajatuksella koottuja harjoituksia. Yhdistelemme harjoituksissamme ja sarjoissamme mielellämme erilaisia, monipuolisia elementtejä: liikettä ja palautumista, ajatuksia herätteleviä teemoja ja hiljaisuutta. Joogasarjamme ovat suunnattuja sinulle, joka arvostat omaa aikaasi ja omaa tilaasi: online-muotomme tallenteiden kanssa mahdollistaa harjoituksen tekemisen omien ehtojesi mukaisesti.

Jooga voi sopia sinulle, jolla on erityisiä tarpeita harjoituksen rakentamisen suhteen. Säännöllisellä joogaharjoituksella on todettu olevan suotuisia vaikutuksia mm. reuman, fibromyalgian, multippelin skleroosin, oireiden vähenemiseen . Lisäksi on todettu, että jooga voi olla tehokas harjoitus esimerkiksi kuukautiskipujen hallinnassa. Joogalla on myös suotuisia vaikutuksia painon hallintaan. Jooga voi tukea ja edistää ikääntyneiden lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Räätälöimme mielellämme harjoituksia sinun kohderyhmäsi tarpeiden mukaisiksi.

Havuyoga sopii sinulle, koska tiedät ansaitsevasi hieman enemmän ja vain parasta. Havuyogan kautta saat kaksi ohjaajaa, jotka täydentävät toisiaan ja ideoivat yhdessä, yhteisistä lähtökohdista. Samankaltaisten mutta erilaisten taustojemme sekä opintojemme kautta voimme yhdistää tietotaitomme, huumorimme ja persoonamme kokonaisuudeksi, jota et löydä muualta.

Disclamer: Jooga ei ole terapiaa eikä lääketieteellistä hoitoa. Muistathan, että jooga ei koskaan korvaa yksinään lääkärisi tai muun ammattilaisen sinulle tarjoamaan harjoittelu- tai hoitosuunnitelmaa. Joogalla voidaan kuitenkin tukea monia erilaisia tarpeita ja tavoitteita.

Emmi & Tiia


In English: Yoga can be a powerful tool to support any need or goal in athletics, everyday efficacy, symptom reduction, weightloss etc. In above links You’ll find english articles published in PubMed about effects of yoga in various fields.

Yoga might suit You, if You wish to improve and support your athletic goals. We are able to build You a practice based on Your individual needs.

Yoga might suit You, if you seek relaxation and stress reduction. Many of our courses aim to this.

Havuyoga might suit You, if you appreciate combining different elements into your practice. This is something that inspires us a lot.

Havuyoga suits You, when You most value Your own time and space. With our online classes You can practice whenever, wherever suits You the best.

Havuyoga might suit You, if you have some kind of special needs or restrictions in your movement and wish to have a scaled yoga practice made for You. We have expertise on this.

Havu yoga is made for You, since You know You deserve a little bit more and only the best. We want to give You a practice that combines our wide expertise from many fields of life: not by just one yogainstructor but by two.

Disclamer: Yoga is not therapy or a medical treatment. Please remember that yoga can never solely replace a medical treatment plan provided by a doctor or an exercise plan provided by a professional. Instead as an adjuctive method yogapractice can support many different needs and goals.

Emmi & Tiia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: