Pysähtymisiä – joogahaaste

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ottamaan osaa lokakuun 5. päivä alkavaan #Pysähtymisiä – joogahaasteeseen!

Syksylle 2022 tarjoamme ilmaisen joogahaastesarjan, joka tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen arjen keskellä, omien voimavarojesi ja resurssiesi mukaisesti. Haluamme sarjan kautta madaltaa kynnystä osallistua säännölliseen harjoitukseen: siksi sarja on jokaisen saavutettavissa ajallisista ja rahallisista resursseista tai niiden puutteesta huolimatta.

Julkaisemme 5. lokakuuta alkaen viikoittain, kahdeksan viikon ajan, sekä sosiaalisen median kanavillamme (Facebook ja Instagram) että halukkaille myös sähköpostitse linkit sarjan harjoituksiin. Harjoitukset ovat lyhyitä, 5 – 15 minuutin mittaisia, ja voit toistaa niitä niin usein haasteen aikana, kuin sinulla on tarve. Harjoitukset pitävät sisällään flowjoogaa, hathajoogaa, yinjoogaa sekä meditaatio- ja rentoutumisharjoituksia.

Kannustamme sinua osallistumaan haasteeseen ja julkaisemaan täysin omannäköisesi julkaisun Instagramissa tai Facebookissa (tarina, kela, julkaisu tms) omasta Pysähtymisestäsi. Halutessasi julkaisu voi olla myös esimerkiksi Havuyogan tililtä jaettu julkaisu. Käytä julkaisussasi avainsanaa #pysähtymisiä ja meritse siihen Havuyogan Instagram- tai Facebook-tili, riippuen käyttämästäsi sosiaalisen median alustasta. Kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan haasteen lopuksi marraskuussa palkinto. Mitä useamman pysähtymishetken jaat, sitä suurempi todennäköisyys sinulla on voittaa.

Voit halutessasi tilata etusivultamme linkit haasteen harjoituksiin suoraan sähköpostiisi. Tätä kautta ne jäävät sinulle itsellesi talteen, eivätkä huku vain sosiaalisen median syövereihin. Nämä linkit tilanneille ei lähetetä muuta sähköpostia kuin #Pysähtymisiä – haasteeseen liittyvät tiedotteet.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Emmi & Tiia

One Reply to “Pysähtymisiä – joogahaaste”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: