Meistä

Olemme kaksi pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla toimivaa Heartful Yoga Academy – joogaohjaajakoulutuksesta (RYT200) valmistunutta joogaohjaajaa. Molemmilla on pitkä tausta ihmisten kanssa työskentelemisestä erilaisten tarpeiden ja ympäristöjen konteksteissa. Oman joogaharjoituksen lisäksi kehitämme osaamistamme niin muiden opintojen parissa kuin tuoreemmillakin ohjaajakoulutuksilla.

Jooga on ollut meille tapa rentoutua, haastaa itseä, oppia itsestä ja kehittää niin fyysiseen kuntoon liittyviä ominaisuuksia kuin mieltäkin. Näistä lähtökohdista haluamme tarjota työkaluja myös sinun tarpeisiisi.

Tiia

Olen ihmisistä inspiroituva, luonnossa viihtyvä terveystieteiden opiskelija ja äiti. Joogaohjaajana johdattelen sinut kertomaan luovasti omaa tarinaasi liikkeen ja eri teemojen avulla. Olen erityisen kiinnostunut kehon ja mielen yhteydestä ja sen vahvistamisesta joogan keinoin. Tunneillani on lupa olla juuri sellaisena kuin on, uteliaana tutkimassa mitä keho ja mieli kaipaavat juuri nyt.

Voit lukea Tiian ajatuksista joogaohjaajaksi hakeutumisesta Heartful Yoga Academyn blogista.

Emmi

Olen luonnossa liikkuva valtiotieteiden opiskelija. Joogaohjaajana olen monipuolisuuden ja tasapainoisuuden tavoittelija, joka tarkastelee ihmistä mielellään kokonaisuutena. Olen erityisen kiinnostunut vastaamaan ryhmän asettamiin tarpeisiin ja haasteisiin ja pyrin luomaan tunteja erilaisille ja erityisille kohderyhmille.

Voit lukea Emmin ajatuksia joogaohjaajakoulutuksesta Heartful Yoga Academyn blogista.


Hāvu in sanskrit: an exclamation of joy.

Havu on meille suomalaisille tuttu, kauniiseen luontoomme viittaava sana. Havut ovat ikivihreän metsämme värimaailman ja maiseman luoja. Ne ovat yhtäaikaisesti jotain kovaa mutta samalla jotain pehmeää. Havun tuoksu on meille suomalaisille tuttu ja turvallinen, muistoja herättävä. Havuja on historiassamme käytetty moneen tarkoitukseen.


%d bloggaajaa tykkää tästä: