Kohti Valoa 2021 – lempeää kevätjoogaa viikon päätteeksi

Huom: ilmoittautuminen kurssille on päättynyt 5.4.2021!
Alla näet kuitenkin kurssin kuvauksen.


Kohti Valoa: Lempeää kevätjoogaa viikon päätteeksi – kurssimme toteutetaan 11.4.2021 – 2.5.2021 sunnuntaisin kello 19, eli neljänä perättäisenä sunnuntaina. Yhden harjoituksen kesto on 60 minuuttia. Kurssin hinta on 30 euroa. Maksamalla kurssimaksun lunastat paikkasi kaikille neljälle tunnille. Harjoitukset sisältävät noin 30 minuuttia hieman dynaamisempaa hatha-joogaa ja noin 30 minuuttia palauttavaa yin-joogaa.

Kurssi järjestetään onlinessa, eli osallistujat osallistuvat harjoitukseen kotoaan käsin käyttämällä Google Meet – sovellusta tai sivustoa. Google Meet – palvelua on helppo käyttää! Saat tekniseen käyttöön ohjaajilta tukea ja avustusta jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Kurssi soveltuu kenelle tahansa: niin ensimmäistä kertaa joogaa kokeileville kuin jo jonkin aikaa jooganneille. Et tarvitse itsellesi mitään erityistä välineistöä: harjoitukseen riittää rauhallinen tila, mahdollisesti joogamatto sekä kotoa löytyviä välineitä kuten tyynyjä, vilttejä ja vyö. Myös joogablokkeja, bolsteria yms. voi käyttää harjoituksessa. Kurssille osallistumiseen riittää ns. normaali fyysinen kunto. Mikäli haluat osallistua, mutta sinua askarruttaa esimerkiksi jokin fyysinen rajoitteesi, ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin mietitään asiaa yhdessä!

Tervetuloa mukaan!

Emmi ja Tiia